Over Maart

Met Maart is het interieurstyling, -ontwerp en advies bureau van Maartje Oudbier. Je kunt met Maart samenwerken op gebied van interieur, inrichting en styling.

Ben je toe aan een fris interieur, waarin jij je thuis voelt en het gevoel hebt dat het helemaal af is, zodat je eindelijk met een rustig gevoel op die mooie bank kunt zitten?

Ik regel alles voor de inrichting van uw woning, van idee tot finishing touch. Van woonkamer tot badkamer.

Voor wie

Naast particuliere projecten ben ik ook beschikbaar voor restaurants, praktijkruimten, bedrijven en mediastyling. Check mijn portfolio of volg me via instagram

Lijkt het je ook wel wat om thuis te komen in een geheel nieuw of vernieuwd interieur? Dat kan samen met Maart. Het voordeel hiervan is dat je niet tegen klusjes aan blijft kijken, maar je interieur in een keer af is, zodat jij rustig op de bank kunt zitten en niet meer tegen dat peertje aan zit te kijken. 

In het plan dat ik vooraf presenteer, zullen het kleurpallet, de meubels en de sfeer van het interieur duidelijk naar voren komen. De aankoop van de grote (en duurdere) producten zullen door jullie worden gedaan. 

Vervolgens verlaten jullie een dag je huis en kom ik langs om alle kleine klusjes te doen en te stylen, zodat het nieuwe interieur een echte verassing is bij thuiskomst. 

Deze metamorfose is te realiseren vanaf € 750 per ruimte, afhankelijk van de aanschaf van producten en jullie wensen.

 

Verschillen jij en je partner van smaak wat betreft interieur, ook dan is de metamorfose een goede uitkomst. 

Altijd goed garantie!

Als kind was ik al erg gevoelig voor ruimten, ik voelde me niet fijn op plekken die er niet mooi uitzagen.  Daarnaast was ik al altijd bezig met het inrichten van mijn kamer en las ik de woontijdschriften van mijn moeder. Zo is mijn passie voor interieur ontstaan. Op mijn 12e kocht ik voor het eerst een oude Spiegel bij een kringloopwinkel in Frankrijk. Daarmee is mijn liefde voor tweedehandsvondsten gestart.

 

Toen ik ging studeren leek het mijn veilig om voor een vak te gaan waar altijd vraag naar is, dus ik werd juf. Zeven jaar heb ik dit met veel liefde gedaan. Toch begon het steeds meer te kriebelen om iets met mijn creativiteit en passie te doen: interieur. Dit is de reden dat ik in 2017 mijn baan op heb gezegd als juf.

Als mensen bij mij thuis komen krijg ik vaak te horen dat het er zo gezellig is en vragen ze hoe ik dat doe, deze eigenschap deel ik graag met jou.

 

Waarom samenwerken met Maart? Ik houd van aanpakken, ben enthousiast en ik houd van organiseren.

Op gebied van interieur vind ik het belangrijk dat je kunt zien wie er in het huis woont. Mijn stijl kenmerkt zich door een varieteit aan stijlen te combineren (vintage, brocante, modern, ikea en de rommelmarkt), wat leidt tot een sfeervol, licht en persoonlijk interieur. Naast dat een interieur persoonlijkheid en een fijne sfeer horen uit te stralen, zal ik ook altijd meedenken over voldoende bergruimte, een huis moet een plek zijn om te leven.

 

Mijn kracht ligt in het hergebruiken van bestaande meubelen en accessoires, dit in combinatie met nieuwe moderne producten. Hierdoor bestaat ook de mogelijkheid een geheel nieuw interieur te kunnen realiseren voor ieder budget. 

Bedrijven met Maart

Wilt u met mij samenwerken aan de inrichting van een horeca gelegenheid, kantoor of bedrijfspand, neem contact op, ik maak graag een voorstel op maat. 

Ik heb ervaring met de inrichting van het kantoor van Bloomon Nederland in Amsterdam. Daarnaast heb ik ook ervaring met het stylen van fotoshoots voor media. Vraag gerust naar meer informatie. 

Alle foto's en teksten van deze website zijn alleen te gebruiken in overleg met Maart. 

Een interieur advies bestaat uit de volgende stappen 

Stap 1 Vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Stap 2 Moodboards – kleuradvies – stijl – sfeer

Stap 3 Uitvoerbaar plan

Stap 4 Finishing touch - styling door Maart

Stap 5 After care, na een paar maanden kom ik nog eens langs om te kijken of alles naar wens is.

Ook is het mogelijk om alles uit handen te geven, waaronder bijvoorbeeld de aanschaf van producten en kleine klussen. 

Een interieur advies is realiseerbaar vanaf € 400 per ruimte, afhankelijk van de grootte van de ruimte en wat er allemaal moet gebeuren. Ook kan je mijn per uur inzetten voor € 60,-. Bijvoorbeeld als het gaat om een hoek in de woonkamer waar je niet goed uit komt, maar niet veel budget voor hebt. 

Wil je meer weten over dit pakket of een pakket op maat, neem dan contact op met Maart.

Hoe het begon

Metamorfose

Interieur advies

Woonwinkelen met Maart

Weet jij wel wat je wilt op gebied van interieur, maar zie je er tegenop om te gaan winkelen. Kies er dan voor om een dag te woonwinkelen met Maart. 

Van te voren kom ik langs voor een brainstorm over jullie smaak en wensen. We maken een boodschappenlijst en ik maak een moodboard die we meenemen de winkel in. 

Vervolgens gaan we samen op pad zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken. 

Neem contact op voor meer informatie.