Bloggen met maart

Amsterdam zit vol met leuke woonwinkels. Je leest erover in een tijdschrift, je komt een enkeling tegen op een travelblog. Maar het overzicht mistte nog. Daarom vind je op mijn blog een overzicht van de leukste woonwinkels per wijk. Zodat je precies weet waar je moet zijn, juist voor de verstopte winkeltjes. Ken jij een leuke woonwinkel en staat hij er nog niet tussen, laat het me weten!

Woonwinkelen kan zo leuk zijn, maar ook erg frustrerend. Het gebeurt best vaak dat je ineens gaat verhuizen, zeker in deze snelle en overdrukke woningmarkt. Het kan daardoor zijn dat je graag snel nieuwe meubels en woonaccessoires zoekt, maar waar zaten nou ook al weer de leukste woonwinkels? We kennen allemaal wel de woonboulevard, maar juist in je vrije weekend zit je daar niet op te wachten. Veel leuker is het om te woonwinkelen in de leukste winkelstraten van Amsterdam. Waarbij je tussendoor altijd wel een leuk koffie of lunch tentje tegenkomt. Weg frustratie, welkom nieuw interieur! 

Omdat ik mij alleen op woonwinkelen richt, zal het voorkomen dat je soms ook tegen andere leuke winkels aan loopt. Als ik echt heel blij word van een winkel die geen interieurproducten verkoopt zet ik die er heel af en toe ook tussen, gewoon omdat het kan. Per wijk zal ik ook mijn favoriete koffie of lunchtent aangeven, zodat je altijd weet waar je heen kunt. Ik noem ze lang niet allemaal, dus ook hier geldt: loop lekker naar binnen bij de plekken die je aanspreken. Zo wordt een dagje woonshoppen toch nog avontuurlijk.

Veel woonwinkel plezier!